Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Hephaistos31

Pages: [1]
1
Bug reports / Re: Black screenshot problem
« on: December 30, 2013, 10:39:34 PM »
Just an update to say that this problem of black screenshot is fixed with the new version of Yabause, I think I was right, a compatibility of plugin, or stuff like that.
 ;)
Congratulations for the new release, guys, it seems to be much more stable!!!

Something I can point out: In SFA2 Gold, I got the engine that put pause everytime, like after 0.2 sec after I unpause the game.
I don't really know what is the issue! :D

2
Suggestions / Re: Screen filters please !!!
« on: December 18, 2013, 11:18:14 AM »
I agree.
In term of compatibility, Yabause is the best emulator so far.
The only thing it needs, this is filters. I hope we can see some filters for the next releases!!
 ;D


3
Bug reports / Re: Black screenshot problem
« on: December 16, 2013, 09:04:51 PM »
Hey CyberWarriorX,
Thanks for your answer, first.

I'm using the last version, the 0.9.12. I've seen that you hope to release another version soon! I hope it will solve the problem.

So, I'm using those settings:
Video: Video Open GL
           OSD Logiciel

           Nothing in resolution (but I tried to enable fullscreen, and to put some resolution but it was the same)
           NTSC
          Cartridge: 32Mbit DRam
          Country: Autodetect


I changed everything, I put a region-free bios in it, it's the same. With my little experience I think it's a plugin problem or something..
I succeed in another way to got screen wih another software, but this soft will never allow me to got so high resolution as Yabause.

Thank you CyberWarriorX!

4
Bug reports / [Fixed]Black screenshot problem + Spam Pause SFA2
« on: December 16, 2013, 12:08:17 AM »
Hi, men.
I'm trying to catch some sprites from a game (KOF 96-J) that I need to rip (a stage, in fact). As the layer stuff is fantastic as you can enable and disable them as you want, I was planning to take screenshots.
 the Ctrl+P give me Black Screenshots, in .png, .bmp. I tried Fullscreen, windowed mode, PAL, NTSC, and I don't understand.

Maybe someone can help me?
Thank you a lot!! :)

EDIT: I also tried to use in compatibility mode (XP2, XP3), with/without the option "disable desktop composition", with/without 256 colors option..
As the screenshot on the keyboards are working, I came to think to a software issue, and not a configuration issue. Wait and see for the next release! :)

Pages: [1]